Wat is de beste sim only provider?

Welk Sim Only abonnement geeft je de beste deals?

Wat is de beste Sim Only provider van 2021?

De beste Sim Only providers worden gekozen aan de hand van de meningen van mensen die gebruik maken van zo’n Sim Only abonnement. Er werd onderzoek gedaan waarbij 1100 mensen hebben deelgenomen. Op die manier kon de beste Sim Only provider van 2021 gekozen worden. Daar kwam als winnaar Simyo uit met een cijfer van een 9,1. Simyo is niet alleen dit jaar gekozen als beste Sim Only provider. Zij zijn in 2018, 2019 en 2020 ook uitgeroepen als de beste Sim Only provider van het jaar.

De tweede plek presteert net zo hoog als de eerste plek

Hoewel een 9,1 een zeer hoog cijfer is dat Simyo heeft gehaald zijn zij niet de enige die hoog scoren als beste Sim Only provider. Op de tweede plek komt Simpel met een cijfer van een 9,0. Dit verschil is maar 0,1, zeer klein dus. Hieronder staat een top 4 Sim Only providers van 2021:

  • Simyo
  • Simpel
  • Hollandsnieuwe
  • Youfone

De prijs is het belangrijkst

Uit het onderzoek is ook gebleken dat de prijs die je voor zo’n Sim Only abonnement betaalt belangrijker is dan de service die aan de gebruikers wordt gegeven. Ongeveer 4 op de 10 Sim Only gebruikers hebben een abonnement met een maandelijks bedrag van minder dan 10 euro. Volwassenen hebben vaker een duurder abonnement. Van deze groep heeft maar liefst 38% een Sim Only abonnement met een maandelijks bedrag van minder dan 10 euro. Onder de jongeren is het percentage naar schatting 45%. Bij de 50-plussers gaat het om 60%.

Simyo biedt geen goede klantenservice

Er werd ook onderzoek gedaan naar de service kwaliteit van de Sim Only providers. Ook op dit deel werden cijfers gegeven hoe de providers zich het afgelopen jaar hebben gepresteerd. Hierbij werd er onder andere gekeken naar de openingstijden de wachttijden, de bereikbaarheid, deskundigheid en de fysieke winkels indien ze die hebben. Hieruit blijkt dat Simyo, Vodafone, KPN en Telfort samen uitkwamen op een gemiddelde van een 8,1. Op dit punt scoort Youfone veel beter. Hun service werd met een 8,4 becijferd.

Is de beste provider ook de juiste keuze voor mij

Simyo is sinds een aantal jaren gekozen als beste Sim Only provider van Nederland. Of dit ook de beste Sim Only provider voor jou is, moet je vooral kijken naar wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn. Tegenwoordig heb je verschillende vergelijkingssites waarin je je belangrijkste punten kunt invullen. Zo kan jij makkelijk zien welke provider het best bij je past. Het kan zijn dat Simyo de beste keus voor jou is, maar het kan ook heel goed een andere provider zijn. Houd daar rekening mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2021-2024