Over ons

Verlaag uw vaste lasten

Over ons

Veel dingen in ons leven houden ons bezig. Bijna iedereen lijkt een druk leven te leiden en alles kost tijd en geld… Vooral de praktische zaken zijn duur: de huur of hypotheek, je zorgverzekering of de energierekening om er een paar te noemen. Niet iedereen vindt het leuk om hierover te praten. Besparen op je maandlasten wordt steeds makkelijker. Met online vergelijkers vergelijk je nu gemakkelijk een aantal van je grootste terugkerende kostenposten. 

 

Het is eenvoudiger om te besparen op kosten die je zelf in de hand hebt, maar het is minder voor de hand liggend om ook te besparen op je verplichte maandlasten. Hoe bespaar je nu bijvoorbeeld het meest op je energiecontract, je telefoonrekening of verplichte verzekeringen?

 

Wij houden allemaal ervan om zo min mogelijk geld uit te geven aan de ‘verplichte’ kosten in ons leven. Daarom zoeken we graag voor je uit hoe we dit zo snel en goedkoop mogelijk kunnen regelen zonder dat dit ten koste gaat van een comfortabel leven. De verwarming uitzetten en een dikke trui aantrekken bespaart je een hoop geld, maar dan verandert jouw leven in overleven en dat wordt niet bepaald erg leuk.

Wij vinden het leuk om dingen met je te delen die we hebben uitgezocht over de praktische dingen in ons leven. Zie al de informatie in onze blogs als suggesties en tips en niet als financieel advies.We richten ons vooral op de praktische onderwerpen die gerelateerd zijn aan het uitgeven van geld. We wensen je veel leesplezier en bespaarsucces!

2021-2024